Contact

U kunt op verschillende manieren met ons in contact komen. Heeft u een vraag die niet kan wachten, dan raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer dat vermeld staat op onze website.

Neem contact met ons op

Neem contact op met het team van Beau Belle. Wij helpen je graag met het vinden van een specefiek soort schoen of helpen je graag met een vraag.

Marga Roobol
Marga Roobol
2023-01-07
Wat een fijne schoenwinkel, waar vind je dat nog. Dat je door een uiterste vriendelijke, en vakkundige verkoopster geholpen wordt. Voor mijn moeilijke voeten, eindelijk goed passende schoenen gevonden.
Ria van Dijk
Ria van Dijk
2021-09-14
Fijne schoenwinkel, ruime sortering, vriendelijk, behulpzaam personeel.
Petra Bernauer
Petra Bernauer
2020-12-08
Hele fijne winkel. Het personeel neemt echt de tijd voor je en weet inmiddels ook wat mijn smaak is. Zelfs met mijn lastige voeten, maatje 37 maar heel breed met een hoge wreef, slaag ik hier bijna altijd.
Nils Bruijel
Nils Bruijel
2020-10-07
Ga hier langs! Fijne winkel met mooie kwaliteitsselectie en vriendelijk, behulpzaam personeel. Echt onderscheidend is de service. Indien een maat niet voorradig is, wordt het direct opgepakt. Een winkelmanager kwam persoonlijk een geruild product bij ons thuisadres afleveren. Top!
ingrid biemans
ingrid biemans
2020-02-29
Vriendelijk geholpen